Maurice coffe bar Antwerpen

“Maurice coffee bar Antwerpen”


IMG_2150

 Enkele weken terug gingen we op uitstap naar Antwerpen. Dit is wel altijd mooi meegenomen om een paar winkels te spotten op de meir. Maar wat we ook deden is naar ‘Maurice coffee bar’ trekken om een heerlijke koffie !

 Koffie is nu hipper dan ooit. Barista worden is voor iedereen stiekem een droom, toch voor een koffieliefhebber. Zou het niet leuk zijn om voor je vriendinnen zo een mooie koffie te maken, of gewoon voor jezelf als ontspanning? Bij mij is het alleszins wel een kleine droom geworden. Maar het is toch zó ongelofelijk duur… Dus nog maar even naar leuke koffie bars trekken dan ! Zoals ‘Maurice coffee bar’ te Antwerpen van Veronique Leysen.

 

Het is enorm dicht tegen de meir gelegen (einde). Als je gedaan hebt met shoppen kan je perfect even doorwandelen om een heerlijke koffie te gaan drinken. Eigenlijk heb je geen excuus om het niet te doen. Ook als je geen koffie mag. Er zijn super lekkere chocolademelken voor de niet cafeïne losers. Een klein hongertje? Kan je er een lekker taartje bij eten 🙂

Of wil je eerst lekker ontbijten voor je begint te shoppen? Dan kan je er genieten van een lekker bokke met choco voor een schappelijke prijs. Dus eigenlijk geen enkel excuus om er niet heen te gaan als je in Antwerpen bent! Tip voor paasvakantie misschien? 😉 

 Het is er ook lekker cosy om te zitten. Allemaal oude zetels met tafels in hout. Leuke decoratie en leuk krijtbord waar je van alles op kan lezen.

IMG_2156

De bar bestaat uit zelfbediening. Je kiest dus best eerst een plaatsje, twijfelt je over je keuze op de kaart en je geeft je bestelling door. Heb je een koffie met topping? Dan neem je na je bestelling gewoon je keuze -terug een twijfel geval-.

 

Ik nam een “latte muchness”. Dat is gewoon een latte met een topping naar keuze. Als topping nam ik maltesers en kleine marchmellows. Het was echt verrukkelijk ! En dit zeg ik zeker niet omdat de koffiebar van een bv is. Ik mag het gewoon eerlijk zeggen dat het een lekkere koffie is en een zeer aangename plaats om te zitten !

IMG_2163

IMG_2162

 Kostprijs : 4,20 euro. 

 Deze raad ik zeker iedereen aan ! Een koffie liefhebber gaat me zeker en vast begrijpen. De kostprijs is ook redelijk. Maar je krijgt er een goed gevulde tas voor. Zeker eens langsgaan is de boodschap !

IMG_2153

 Adres : schoenmarkt 35 Antwerpen 

Veel koffieliefde

xoxo

Plaats een reactie